Freelance tekstschrijver, redacteur en vertaler in Amsterdam

Tarieven

Afhankelijk van de aard en grootte van de opdracht werk ik op basis van een uurtarief of een projectprijs. Bekijk de mogelijkheden hieronder en neem contact op voor een offerte op maat voor jouw tekst.

Diensten


Tekstcorrectie
Ik kijk jouw Nederlandstalige of Engelstalige tekst met oog voor detail na om spelling, grammatica, interpunctie, zinsconstructie en leesbaarheid te optimaliseren. Of het nu gaat om een creatieve of zakelijke tekst, ik breng flow in je verhaal en help je om het beste uit je tekst te halen.

Tekstredactie
Extra ondersteuning nodig? Bij redactie let ik op continuïteit en denk ik mee over de structuur, logica en opbouw. Ik redigeer en herschrijf jouw tekst tot een aansprekende, overtuigende, instruerende of informerende tekst, die past bij het publiek waar het voor bestemd is.

Vertalingen
Vertalen is meer dan een tekst omzetten van de ene naar de andere taal. Ik verzorg een goedlopende Engelse vertaling van jouw Nederlandstalige tekst – of andersom – met de juiste toon, passend in de schrijfcultuur van jouw doelgroep.

Communicatieadvies
Zoek je de juiste tone of voice bij het schrijven van webteksten of heb je hulp nodig met content maken voor Instagram of LinkedIn? Op basis van jouw wensen help ik je met online marketing, content maken, of het opzetten van een effectieve sociale mediastrategie voor jouw bedrijf.

Contact

Vul het formulier hieronder in als je een vraag hebt of een vrijblijvende offerte op maat wilt ontvangen. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.